• Apunanne surun hetkellä

 • Leea-Johanna Lindström

  Leea-Johanna vastaa Turun toimiston asiakaspalvelusta ja organisoi Turussa ja lähikunnissa tapahtuvat hautausjärjestelyt. 

  Leea-Johannan tavoittaa numerosta 010-7787747 tai turunhautaustoimisto@bieder.fi

 • Jussi Rasa

  Omistaja, yrittäjä, MBA (Aalto Yliopisto), restonomi Haaga-Helia

  Jussi vastaa hautaustoimiston päivittäistoiminnasta. Hänellä on yli kuudentoista vuoden kokemus hautaustoiminnasta sekä pitkä kokemus korkean tason asiakaspalvelusta majoitus- ja ravitsemisalalla.  Toimitusjohtaja Jussin intohimona on yrityksen toiminnan ja sen palvelujen laadun jatkuva parantaminen. 

  Jussin tavoittaa numerosta 010 778 7773 tai jussi.rasa@bieder.fi

 • Juha Kumara

  Omistaja, yrittäjä

  Juha on työuransa aikana työskennellyt usean palveluyrityksen johtotehtävissä. Hänen työkokemuksessaan yhdistyvät laadukas asiakaslähtöinen toiminta ja innovatiivisuus. Juhan omistamat DataFlora Kukkavälitys ja Bieder Kukkakaupat tuovat toiminnalle merkittäviä synergiaetuja ja resursseja. Juha haluaa kehittää hautaustoimintaa nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi hienoja suomalaisia hautausperinteitä kunnioittaen. 

  Juhan tavoittaa parhaiten numerosta 010 778 7784

 • Sari Harju

  Sari vastaa pääasiassa pääkaupunkiseudun hautausjärjestelyistä. Lähihoitajan, uniohjaajan® ja valokuvaajan koulutus ja työkokemus ovat antaneet hänelle valmiudet levolliseen läsnäoloon ja ihmisten kohtaamiseen vaikeissakin tilanteissa. Sarin tavoitteena on tehdä toiveiden mukaisten hautajaisten järjestämisestä mahdollisimman sujuvaa asiakkaalle, niin että asiakkaan ei tarvitse surun keskellä kantaa huolta käytännön järjestelyistä vaan hän voi luottaa ne meidän käsiimme.

  Sarin tavoittaa numerosta 010 778 7777

 • Ilves Valta

  Ilves vastaa yhdessä Sarin kanssa pääkaupunkiseudun hautausjärjestelyistä. Hän on työskennellyt vaihtelevissa työtehtävissä asiakaspalvelussa sekä muun muassa tietokirjailijana ja toimittajana ennen siirtymistään hautausalalle. Laaja kokemus eri aloilta ja elämäntilanteista antaa hänelle hyvät lähtökohdat asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja erilaisten, vainajan tahtoa ja taustaa kunnioittavien hautajaisten järjestämiseen.

  Ilveksen tavoittaa numerosta 010 778 7777